ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek

Az oldal frissítés alatt…

Vásárlóink tájékoztatása érdekében közöljük, hogy az internetes kereskedelmet az alábbi jogszabályok szabályozzák:
* a szerződés nyelve: Magyar,
* a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm.rendelet,
* az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény,
* a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény,
* a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény,
* és, a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény rendelkezései.

A hatályos jogszabályokat az alábbi elérhetőségen találja meg: www.magyarorszag.hu

Az internetes vásárlás a távollévők között megkötött szerződések közé tartozik, azaz a szerződéskötésre a kereskedő és a fogyasztó egyidejű jelenlétének hiányában kerül sor. A vásárló az általunk üzemeltetett internetes kereskedelmi honlapon telefonon vagy e-mail útján rendeli meg a kiválasztott terméket.

Az online – azaz interneten keresztül – megkötött szerződések ugyanúgy érvényesek, mint a hagyományos bevásárlás, így azokhoz ugyanolyan jogszabályok kötődnek. A megrendelt áru kiszállítását nemcsak a lakóhelyére, hanem akár a munkahelyére, vagy más, megjelölt címre is kérheti.

A honlap, termékkatalógus kezelése

A rendelés előtt nem szükséges regisztrálni. Ez előtt és ez után is böngészhet áruink között.

Az oldalakon látható terméknél, a vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett  ár.
Megrendelését emailben adhatja le.
 A KAPCSOLATTARTÓ  tájékoztatja Önt arról , hogy a készletben áll-e rendelékezésre az adott áru, mikor tudjuk teljesíteni csomagolni a megrendelést, illetve mikor tudja, és melyik üzletben személyesen átvenni. Előfordulhat, hogy a megrendelésnek akadálya van, ilyen eset az, amikor az árukészletből elfogy a keresett termék.

Ha semmilyen akadálya nincs a megrendelés teljesítésének, elküldjük Önnek az árut. Tekintettel arra, hogy a vásárlás tulajdonképpen egy SZERZODÉS, ez akkor lép érvénybe, ha Önnek elküldtük a megrendelt terméket, vagy Ön átvette azt. Felhívjuk figyelmét arra, hogy a kereskedelmi honlapunkon lehetőséget biztosítunk arra, hogy a tévedésből leadott rendelését kijavíthassa, úgy hogy értesít bennünket telefonon vagy emailben.

Az elállás joga:

Az árváltoztatás jogát a megrendelés visszaigazolásáig fenntartjuk.

Ha a megrendelt áruval kapcsolatban gondjai merültek fel pl. a termék leszállításakor, a csomagban nem a megrendelt termék van, esetleg nem olyannak képzelte el az árut az interneten megjelenített leírás alapján, forduljon hozzánk, megoldást találunk a problémára. A hatályos jogszabályoknak megfelelően lehetőséget biztosítunk a vásárlástól elállásra, melyet az alábbiakban részletezünk. Ha az internetes megrendelés után meggondolta magát, és úgy döntött, hogy mégsem szeretné kifizetni a megrendelt árut, joga van elállni a vásárlástól. A távollevők között kötött szerzodésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet biztosítja az úgynevezett elállási jogot, amely azt jelenti, hogy Önt megilleti a termék visszaküldésének joga, a visszaküldési garancia, mely néhány kivételtől eltekintve gyakorolható.

Önnek joga van meggondolni magát és a megrendelt terméket nekünk visszaküldeni. Ebben az esetben mi visszafizetjük Önnek a kifizetett termék árát, az elállás kapcsán felmerült költségeket, de az áru visszaküldésének költsége Önt terheli. Ez a jog kompenzálja azt a hátrányt, hogy Ön a vásárlás előtt nem tudta alaposabban szemügyre venni, megvizsgálni a terméket, nem tudta azt kipróbálni, vagy üzembe helyezni.

A termék megrendelése esetén az átvételtől számított 8 munkanapon belül küldheti vissza a terméket, azaz 8 munkanapon belül kell nekünk jeleznie a vásárlástól elállás szándékát. A termék átvételének napját a termékhez mellékelt számlán szereplő teljesítési időpont alapján tudja igazolni. Kérjük, hogy amennyiben ilyen probléma merül fel, igyekezzen megőrizni a termék állagát a visszaküldésig.

A vásárlástól elállás szándékát személyesen, szóban vagy telefonon, postai úton vagy e-mailben is jelezheti. Kérjük, őrizze meg a számlát, és hacsak lehet, azt jutassa vissza a termékkel együtt. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül.

A vásárlástól elállás után, a termék visszajuttatását követő 30 napon belül visszatérítjük Önnek az áruért kifizetett összeget.