Horváth Mária: „ÉN VAGYOK, NE FÉLJETEK!” Találkozások Jézussal és Máriával

590 Ft

Méret: A5

Oldalszám: 36

Kiadó: Magánkiadás

 

Kategóriák: ,

Leírás

Részlet az AJÁNLÁS-ból:

“Kedves Olvasó! Kedves Testvéreim és Nővéreim!

A Római Katolikus Keresztény Misztikus irodalom kiemelkedően szép és magasztos írását veheted kezedbe, mely belső hang és álomlátás megtapasztalása által született. A szerző 13 éves korától, immáron több mint 60 éve a fent említett módon került látható és belső hang által kapcsolatba a Szűzanyával, Jézussal, a Dicsőséges Szentháromsággal az Ég Angyalaival és Szentjeivel, és nyert betekintést az Isten világába a Túlvilág helyszíneibe, a Mennyországba / Szentek közösségébe/ a Purgatóriumba és a Kárhozat helyére. És mindezt elhunyt szeretteivel, barátaival kapcsolatos álomlátás megtapasztaláson keresztül. Kapott számos vigasztaló üzenetet, próféciákat Magyar Népünk Nemzetünk jövőjével kapcsolatban, Az írás egyben tartalmaz olyan üzeneteket, melyek a mindennapi keresztény élet Istennek tetsző előremutató megélésére buzdítanak. Ezen üzenetek teljes összhangban vannak Keresztény Katolikus Egyházunk tanításával, Katolikus Hitünkkel, és az abban való elmélyülést segítik elő. (…)”

Tisztelettel: Polyák Imre

Nemzetiségi és Kisebbségi ügyekért felelős
Püspöki helynök
TB Kanonok
Érseki tanácsos
Plébános
Hercegszántó Község Díszpolgára

Részlet a kiadvány Bevezetéséből:

“Kis könyvem első része néhány üzenetet és tanítást tartalmaz, második része álomlátásokat, harmadik része főként a tisztítótűzben szenvedő lelkek életébe ad nekünk bepillantást.

Szeretném elmondani, hogy minden sugallat, belső hang kérdéseket vet föl és nem kezelhető kinyilatkoztatásnak.

Álmaimmal kapcsolatban viszont őszintén írhatom, hogy nem szokványosak. Egy atyával egyszer elbeszélgettem álomlátásaimról, aki a misztikában járatos volt. Azt mondta, ezt a misztika a „lélek röptetésének” nevezi, mert a lélek ilyenkor nincs itt a földön. Az Úr kirepíti a lelket a testből.

Amikor ilyen látomásokból magamhoz térek, hirtelen nem tudom hol vagyok. Mert amit átélek, valóságosabbnak tűnik, mint földi életem. Ezért időre van szükségem, hogy visszatérjek. Másik feltűnő jel, hogy nagyrészt semmit nem felejtek el, akár 30-40 év után sem.

A mostani zavaros, szinte átláthatatlan világunkban, amikor a hit válságban van, amikor megszűnni látszik az erkölcs, a becsület, az egyszerűség és tiszta élet, az Úr megmutatja, hogy nem hagyott el minket. Velünk van, Édesanyja által, Lelke által, irgalmas szeretete által.

Újra és újra küld nekünk bátorító üzeneteket, ugyanakkor komoly jeleket, kérve, vegyük komolyan intéseit, figyelmeztetéseit.

Ebben a lelkületben olvassuk a következő élményeket.

Kérem a Mennyei Atyát, áldjon meg mindnyájunkat és vegye életünket Gondviselő kezébe, ne fordítsa el tőlünk Szent Arcát.

Kérjük Jézust, a mi Urunkat, adjon kezünkbe örökké égő mécsest, hogy fényével világíthassunk Őérte és Őelőtte az emberek előtt.

Szeretettel Krisztusban: Horváth Mária”