Rózsafüzér imakönyv (harmadik, jelentősen bővített kiadás, 120 féle rózsafüzérrel)

1,600 Ft

Rózsafüzér imakönyv (harmadik, jelentősen bővített kiadás, 120 féle rózsafüzérrel)

Ez az imakönyv a rózsafüzér imádkozásának erejét mutatja be, párhuzamot vonva a rossz gondolkodásból táplálkozó francia forradalom és az abból épülő ateista társadalmak, illetve a jó gondolkodást kínáló rózsafüzér imádkozás és annak pozitív hatása között.

A jó elmélkedésen alapuló imádság országok, közösségek és egyének szintjén is csodálatos, pozitív változásokat hozott és hoz ma is igen sok esetben. Ezért a „hagyományos” rózsafüzéreken kívül 20 féle egyéb „Üdvözlégy-alapú” rózsafüzér minden titkához kínálunk elmélkedés anyagot. Könyvünk ismerteti az imádkozás és a rózsafüzér imádkozásának módját.

Sokakban felmerül a kérdés: Mi is a rózsafüzér imádság? – Ha tömören akarjuk megfogalmazni, akkor azt mondhatjuk, hogy a Biblia szavainak (Miatyánk, Gábriel arkangyal köszöntése és Erzsébet köszöntése) ismételgetése közben elmélkedünk Jézus életéről (a „titkok” által). Ez valóban az öreg nénik imádsága?… Sokan gondolják, hogy a rózsafüzér imádkozása sok időt igényel. – Napi egy tized rózsafüzér napi öt perc. A 127 féle rózsafüzért szerkezeti felépítés szerint három csoportra osztottuk énekjavaslatokkal, több, mint 50 egyéb ima kíséretében.

Szívből ajánljuk ezt a könyvet azoknak, akik most kezdenek rózsafüzér iránt érdeklődni, de azoknak is, akik rendszeres engesztelők. A rózsafüzérrel kapcsolatban ilyen átfogó könyv utoljára 1880-ban került kiadásra hazánkban. (364 oldal, A5-ös méret)

Kiadó: Stella Maris Alapítvány

Kategória: